Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκινεί η Χετάφε: Βρήκε δουλειά στον Σύρο πρόσφυγα που δέχθηκε τρικλοποδιά

iefimerida.gr
Συγκινεί η Χετάφε: Βρήκε δουλειά στον Σύρο πρόσφυγα που δέχθηκε τρικλοποδιά 
Την ώρα που οι οπαδοί της Λεζ Πόζναν αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους προκειμένου να μην προσφέρουν μέσω του εισιτηρίου τους το 1 ευρώ βοήθειας προς τους πρόσφυγες, η Χετάφε προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς, άξια πολλών συγχαρητηρίων.
Ο Σύρος πρόσφυγας, ο οποίος συγκλόνισε τον πλανήτη όταν έχοντας αγκαλιά τον μικρό γιο του, δέχθηκε τρικλοποδιά από μια οπερατέρ, είδε την τύχη να του χαμογελά. Η διοίκηση της ισπανικής Χετάφε δραστηριοποιήθηκε από την επόμενη κιόλας ημέρα θέλοντας να βοηθήσει τον Σον Οσάμα Αμπντούλ Μοσέν και όταν έμαθε ότι είναι προπονητής ποδοσφαίρου, του προσέφεραν αμέσως δουλειά.
Στο προάστιο της Μαδρίτης, υπάρχει μια από τις μεγαλύτερες σχολές προπονητών και έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου έπειτα από 10 ημέρες αναζήτησης, κατάφεραν να βρουν τον Σύρο πρόσφυγα και να του προσφέρουν μια θέση εργασίας. Παράλληλα, ο δήμος της δεσμεύτηκε να βρει ένα σπίτι, προκειμένου να αποκτήσει κατοικία ο Μοσέν μαζί με το γιο του.
«Σκοπός μας ήταν να βοηθήσουμε ένα δικό μας άνθρωπο, έναν άνθρωπο του αθλητισμού», δήλωσε ο επικεφαλής της σχολής, Μιγκέλ Ανχέλ Γκαλάν, μιλώντας σε τοπικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...