Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πάπας Φραγκίσκος βγάζει δίσκο: Με μουσική ποπ- ροκ

iefimerida.gr
(EUROKINISSI) 
Η έκφραση «βγαίνει δίσκος» όταν ακούγεται σε σχέση με τα δρώμενα στην εκκλησία, σχετίζεται με τη συγκέντρωση χρημάτων για κάποιον σκοπό, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ο Πάπας Φραγκίσκος όμως θα βγάλει δίσκο... διαφορετικά.
Τον τρόπο που τον υποδέχονται δεκάδες χιλιάδες άτομα, σε κάθε πόλη που επισκέπτεται, θα τη ζήλευε ο οποιοσδήποτε σταρ, κάθε είδους. Τώρα, ο Πάπας Φραγκίσκος θα μπει και στα... charts. Ο Ποντίφικας θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ, το οποίο- σήμερα με τη δισκογραφική εταιρεία Believe Digital- θα βγει στις 27 Νοεμβρίου. Τίτλος του «Wake Up!» (Ξυπνήστε!) και θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια.
Αυτά βέβαια δεν θα τα ερμηνεύει ο Πάπας Φραγκίσκος, αλλά θα αποτελούν συνδυασμό αποσπασμάτων από λειτουργίες και κηρύγματά του, με ροκ ποπ και ροκ μελωδίες.
Τα τραγούδια αναφέρονται σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Φραγκίσκο, όπως το περιβάλλον, η ειρήνη στον κόσμο, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. «Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε ότι η Believe θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ του ίδιου του πάπα, το οποίο έχει εγκρίνει το Βατικανό, με τίτλο Wake Up!» έγραψε η εταιρεία στο λογαριασμό της στο Facebook.
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις, σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, θα προσφερθεί ως δωρεά σε ιδρύματα που προσφέρουν βοήθεια σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...