Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Βαρέθηκα να σας κουβαλάω.. Ανανέωση τώρα!!

του Γιάννη Τσαμουργκέλη , metarithmisi.gr
Γιάννης Τσαμουργκέλης
Σε κάθε συζήτηση με επιχειρηματολογία, το αδιέξοδο των αντιευρωπαϊστών συνομιλητών κατέληγε σε καταγγελία του «Σαμαροβενιζελισμού» και την υποκρυπτόμενη σχέση με το παλιό πολιτικό προσωπικό…
Ε λοιπόν, παλιό πολιτικό προσωπικό… βαρέθηκα να σας κουβαλάω…
Φύγετε και απελευθερώστε τις ιδέες που σήμερα εμπορεύεσθε ρητορεύοντας, αλλά που ουδέποτε υπηρετήσατε με ειλικρίνεια . Δεν σας χωράει ο πολιτικός λόγος της ανανέωσης και του ευρωπαϊσμού που διεκδικεί την απελευθέρωση της κοινωνίας των πολιτών από τον κομματισμό του πελατειακού πολιτικού συστήματος που τόσα χρόνια στηρίξατε. Δεν σας αντέχει η προσπάθεια για την ελεύθερη δράση των πολιτών, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, γιατί επί δεκαετίες σεις πρώτοι την τορπιλίζατε.
Δεν σας πρέπει η τιμή της συμμετοχής σε ένα γνήσιο και ειλικρινές κίνημα για την ανάταξη της οικονομίας, την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής και του θεσμικού εκδημοκρατισμού του πολιτικού συστήματος.
Οι ευθύνες σας για την επικράτηση του εθνολαϊκισμού ανήκουν πρωτίστως σε εσάς, που τόσα χρόνια λιτότητας και ύφεσης σταθήκατε ανίκανοι να  οδηγήσετε τη χώρα στην υπέρβαση της κρίσης, καθώς εξαντλούσατε τη δυναμική σας στην εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Η ώρα της ανανέωσης έχει έρθει από καιρό. Η ώρα της αποχώρησης σας έχει περάσει.. Ακόμα και οι σκιές από την παρουσία σας ενοχλούν…. τους πολίτες, το κίνημα του ευρωπαϊσμού την ειλικρίνεια της προσπάθεια μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...