Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πανούσης: Τρικομματική κυβέρνηση. Δύο κόσμοι στον ΣΥΡΙΖΑ

huffingtonpost.gr
PANUSIS 
Για «τρικομματική κυβέρνηση« έκανε λόγο στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για την Προστασία του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, σχολιάζοντας το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχουμε τρικομματική κυβέρνηση. Διότι είναι άλλο πράγμα να διαφωνείς σε ένα νομοσχέδιο και άλλο πράγμα να έχεις ένα συντονισμένο, συγκροτημένο άλλο κέντρο εξουσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πανούσης επισήμανε ότι «όταν ψηφίζουν οι ίδιοι αριθμοί στα νομοσχέδια πάει να πει πως έχεις ένα συγκροτημένο πυρήνα» και αυτό δεν αλλάζει. «Ή πρέπει να αλλάξει ο κ. Τσίπρας ή πρέπει να αλλάξουν αυτοί, διότι αυτό θα έρχεται κάθε μέρα μπροστά μας», είπε, κάνοντας λόγο για «πολιτική γάγγραινα».
Μίλησε για δύο διαφορετικούς κόσμους στον ΣΥΡΙΖΑ. «Πόσο μπορείς να την αντέξεις και να κρατήσει ενωμένο το κόμμα και να μη δημιουργήσει σύγχυση στην κοινή γνώμη;», διερωτήθηκε.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών απάντησε ότι το θεωρεί βέβαιο.«Έξι μήνες ένα πολύ μεγάλο μέρος της κυβέρνησης διαπραγματευόταν ενώ δεν όφειλε να διαπραγματεύεται, όφειλε να δουλεύει, να κυβερνάει. Διαπραγματεύονταν και άνθρωποι, οι οποίοι ήταν αναρμόδιοι σε αυτόν τον τομέα. Τώρα αν τρεις μήνες έχουμε αυτό το μετέωρο βήμα, πάμε σε εκλογές τον Σεπτέμβρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...