Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Βασίλης Βασιλικός επικεφαλής στο Επικρατείας των «Πρασίνων - Δημοκρατική Αριστερά»

iefimerida.gr
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Η πρώτη ευρεία συνάντηση στελεχών της ΔΗΜΑΡ και των «Πράσινων -Αλληλεγγύη» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αγίου Κωνσταντίνου, και συζητήθηκε η επικοινωνιακή τακτική του νέου σχήματος, και τα πολιτικά στοιχεία που θα επιδιωχθεί να αναδειχθούν.
Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό, ο Φώτης Κουβέλης και ο Νίκος Χρυσόγελος θα κατέβουν υποψήφιοι στη Β' Αθηνών, και όπως πληροφορείται το iefimerida.gr επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.
Στη β’ Αθηνών υποψήφιος αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, όπως και οι Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, Δημήτρης Λουκάς, Θράσος Φωτεινός. 
Ο Θόδωρος Μαργαρίτης θα είναι υποψήφιος στην Α΄ περιφέρεια της Αθήνας, ενώ οι πρώην βουλευτές Μαρία  Γιαννακάκη και Νίκος Τσούκαλης κατέρχονται αντίστοιχα στη Β' Πειραιά και στην Αχαΐα. 
Στα ψηφοδέλτια θα συμμετέχουν τα γνωστά στελέχη του οικολογικού χώρου Στ. Κυμπουρόπουλος (υπ. Αττικής), Κ. Νόλλας (Ιωάννινα), Η. Προβόπουλος (Φθιώτιδα) καθώς και Έλληνες μέλη Πρασίνων σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως ο Δ. Γουμαγιάς (Σέρρες), Ευ. Ράλλη (Μεσσηνία) κ.α.
Το ψηφοδέλτιο επικρατείας του σχήματος «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά» αναμένεται να δοθεί αναλυτικά στη δημοσιότητα αύριο, ενώ θα δοθεί στη δημοσιότητα και η προγραμματική διακήρυξη στην οποία κατέληξαν οι δύο χώροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...