Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Μετά τη συγκέντρωση«Πράσινων-Δημοκρατική Αριστερά» το πάρτι των Ρηγάδων!

paraskhnio.gr
Μιχάλης Σαμπατακάκης
Κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν οι «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά» στις 7 το απόγευμα στο «Σινέ Κεραμεικός». Ομιλητές θα είναι ο Φ. Κουβέλης, ο Ν. Χρυσόγελος, η υποψήφια των Πράσινων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Όλγα Θεοδωρικάκου, η Τζένη Αρσένη και ο Αλέξανδρος Παπουτσής.
Όπως αναφέρει το «Έθνος», μετά την εκδήλωση θα κατευθυνθούν όλοι στο πάρτι Ρηγάδων, που διοργανώνει απόψε στις 9, στο μπαρ «Lost’n Found» (Κεραμεικού 53) το ιστορικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς Μιχάλης Σαμπατακάκης, ο οποίος καταλαμβάνει την τελευταία, τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας «Πράσινοι -Δημοκρατική Αριστερά».
Στο προσκλητήριο των πρώην μελών και φίλων της ιστορικής Νεολαίας της Ανανεωτικής Αριστεράς Ρήγας Φεραίος, ο Μιχάλης Σαμπατακάκης αναφέρει: «Είμαστε εδώ. Με τα λάθη και τις αδυναμίες μας. Αλλά και με τη δύναμή μας: Την ιστορία, τις ιδέες και τους αγώνες της Ανανεωτικής Αριστεράς.
Από τη δικτατορία μέχρι σήμερα, κοντά μισό αιώνα. Για τη Δημοκρατία, την Ευρώπη και τον Σοσιαλισμό. Είμαστε εδώ, εγγυητές της συνέχειας της Ανανεωτικής Αριστεράς. Έχουμε περάσει και άλλες δύσκολες στιγμές. Αυτή είναι η δυσκολότερη, αλλά αυτό κάνει την προσπάθειά μας πιο γοητευτική… Το παράθυρο της ελπίδας πρέπει να μείνει ανοιχτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...