Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Η ΔΗΜΑΡ δέχεται πόλεμο...

matrix24.gr
Ο Φώτης Κουβέλης, πριν την τρίτη ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας -η οποία, ως γνωστόν, απέβη άκαρπη όπως και οι δύο προηγούμενες- είχε προειδοποιήσει τους συνεργάτες του και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ πως αυτή η απόφαση θα έχει κόστος.
dimar





«Θα δεχθούμε πόλεμο, να είστε προετοιμασμένοι», φέρεται να έχει πει τότε ο προέδρος της ΔΗΜΑΡ. Και, πράγματι, τις τελευταίες ημέρες, στην Αγίου Κωνσταντίνου διαπιστώνουν πως ο Κουβέλης δικαιώθηκε, καθώς εισπράττουν από παντού μία γενικευμένη προσπάθεια απαξίωσης της ΔΗΜΑΡ, αλλά και μία επιχείρηση -από συγκεκριμένα ΜΜΕ- να «τελειώσει» το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Ο Neo πληροφορείται πως στο επιτελείο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ έχουν διαπιστώσει ότι οι εκπρόσωποι του κόμματος δεν καλούνται σε όλα τα προεκλογικά πάνελ, η προεκλογική δραστηριότητα του κόμματος μετά βίας καλύπτεται από πολλά ΜΜΕ, ενώ ενδεικτική του «μίσους» κατά του κόμματος του Φώτη Κουβέλη ήταν, σύμφωνα με κύκλους της Αγίου Κωνσταντίνου, ακόμη και η απόλυση του Παναγιώτη Παναγιώτου από την εφημερίδα «Έθνος».
Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν τον Neo ότι ο αρθρογράφος της εφημερίδας και στέλεχος της ΔΗΜΑΡ «πλήρωσε» την αντίθεσή του στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και στην άποψή του πως ο βίος της κυβέρνησης πρέπει να παραταθεί. Και κάνουν λόγο για «εκδικητική απόλυση»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...