Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜ.ΑΡ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ;

11 Jan, 2015 , ipyxida.gr
ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

του Μάρκου Βλάχου
Μάρκος Βλάχος
Σήμερα το μεσημέρι κτύπησε το τηλέφωνο και απαντώντας διαπίστωσα ότι επρόκειτο περί αυτόματης δημοσκοπήσεως για την πρόθεση ψήφου στις επερχόμενες εκλογές από την εταιρία Pulse….
Αποδέχθηκα τη συμμετοχή και αμέσως ξεκίνησε η δημοσκόπηση. Όμως με μεγάλη μου έκπληξη ,στο επίμαχο σημείο για την πρόθεση ψήφου ,διαπίστωσα ότι υπήρχε ερώτηση για τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ (Γ.Α.Π.), της ΧΑ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, του ΚΚΕ και των ΑΝΕΛ και απουσίαζε παντελώς η ΔΗΜ.ΑΡ.
Αυτή η επιστημονική αντιμετώπιση της ΔΗΜ.ΑΡ. δηλαδή ο αποκλεισμός ενός κόμματος που έλαβε 6,1% στις προηγούμενες εκλογές από το ερωτηματολόγιο, καθιστά από μόνο του, τη δημοσκόπηση μη έγκυρη ως προς το αποτέλεσμα της.
Όμως το σημαντικότερο είναι ότι μου λύθηκε η απορία γιατί η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν είναι ανιχνεύσιμη στις αντικειμενικές και επιστημονικά δομημένες δημοσκοπήσεις που διεξάγονται στη χώρα , από τις επίσημα αδειοδοτημένες και απόλυτα εξαρτώμενες από κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα εταιρίες.
Το οικονομικό κατεστημένο της χώρας επιθυμεί να δημιουργήσει κλίμα μέσω των δημοσκοπήσεων όμως εμείς αντέχουμε και θα υπάρχουμε σε πείσμα όλων αυτ΄ν που δεν μας θέλουν στα πόδια τους.

ΒΛΑΧΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
Μέλος Κ.Ε. ΔΗΜ. ΑΡ.
Υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Δημοκρατική Αριστερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...