Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αποφάσεις από ΔΗΜΑΡ στο Διαρκές Συνέδριο

ethnos.gr

Τη σύγκληση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ στις 3 Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα τη διοργάνωση του διαρκούς συνεδρίου, προκειμένου να προσδιοριστεί η εκλογική τακτική της ΔΗΜΑΡ, αποφάσισαν χτες σε κοινή συνεδρίαση η ΚΟ και η ΕΕ του κόμματος.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο βουλευτής Θ. Ψύρρας. Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, έτσι όπως αυτές διαγράφονται μετά την αδυναμία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Ο γραμματέας του κόμματος, Θ. Θεοχαρόπουλος, ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσα, το περασμένο Σάββατο. Στο πλαίσιο των τοποθετήσεων εξέφρασαν επιφυλάξεις για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ οι Ν. Τσούκαλης, Γ. Πανούσης, Δ. Χατζησωκράτης και Θ. Μαργαρίτης.
Ο κ. Πανούσης σε δημόσιες δηλώσεις του πριν από τη συνεδρίαση πρότεινε την ανιδιοτελή πολιτική εκλογική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ «χωρίς εισοδισμό των στελεχών της ΔΗΜΑΡ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».
Στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου, σχολιάζοντας την ομιλία του Α. Τσίπρα στον Κεραμεικό όπου ανακοίνωσε ότι κανείς συνεργαζόμενος δεν θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τόνιζαν ότι η συγκεκριμένη αναφορά δεν αφορά τη ΔΗΜΑΡ, καθώς η συζήτηση μεταξύ των δύο κομμάτων στηρίζεται σε προγραμματική συμφωνία για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.
Ν.Β. Τσίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...