Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κουβέλης και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας

matrix24.gr
Ως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίζει ο Φώτης Κουβέλης σε συνομιλητές του όσα είδαν το τελευταίο σαββατοκύριακο το φως της δημοσιότητας: δηλαδή, πρώτον, ότι ο ίδιος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση τον περασμένο Αύγουστο προκειμένου να δεχθεί να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και, δεύτερον, ότι ενδεχομένως αν τον προτείνουν ανεξάρτητοι βουλευτές πριν την τρίτη ψηφοφορία, να το… δεχθεί.
epistimonikifantasia






Η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε κατηγορηματικές διαψεύσεις και για τις δύο φήμες, που είναι ενδεικτικές των οργιωδών σεναρίων τα οποία κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες σε δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία.
Μάλιστα, ο Neo ρώτησε και έμαθε ότι υπάρχουν όντως αποδείξεις πως τα σχετικά δημοσιεύματα που φέρουν τον Κουβέλη να… διαπραγματεύεται την υποψηφιότητά του είναι όντως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας». Στα εν λόγω δημοσιεύματα πρωταγωνιστούν πρόσωπα ως «μεσολαβητές» εκ μέρους του Κουβέλη, με τα οποία ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ήδη από τον περασμένο Αύγουστο μετά βίας αντάλλασσε «καλημέρα». Ο λόγος για τον πρώην εκπρόσωπο του κόμματος, Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο οποίος περιγράφεται στα δημοσιεύματα ως εκείνος που διαπραγματευόταν από κοινού με τον Χρήστο Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ μία υποψηφιότητα Κουβέλη. Ωστόσο, για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ της Αγίου Κωνσταντίνου, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είχε πάψει ένα χρόνο πριν να αποτελεί συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη –από τότε που είχε ανοιχτά και δημοσίως διαφωνήσει με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...