Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

«Δένει» η σχέση ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ

, thetoc.gr
denei-i-sxesi-suriza-dimar

Ειλημμένη είναι, για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει το αίτημα του Φώτη Κουβέλη για ειδική συνεδρίαση της Βουλής,με αντικείμενο το θέμα του χρέους. Ενώ, επιπλέον, διαπιστώθηκε σύγκλιση μεταξύ των δύο κομμάτων στις τροπολογίες για τους μικροομολογιούχους.
Επίσης μόνο τυχαία δεν θα είναι η παρουσία, δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ: έτσι, στις 20 Νοεμβρίου σε εκδήλωση για την αναδιάρθρωση του χρέους, θα συμμετέχει - στο πάνελ μάλιστα - το μέλος του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής Σπύρος Λαπατσιώρας -μαζί με τους με τους Νίκο Χριστοδουλάκη, Ασημίνα Ξηροτύρη, Δημήτρη Χατζησωκράτη και Παναγιώτη Πετράκη.
Ενώ σε δημόσια συζήτηση της Αγίου Κωνσταντίνου, προ ημερών, για την ανεργία,  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Πρέβεζας) Κώστας Μπάρκας παρέστη και παρενέβη, εκπροσωπώντας την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμα Σκουρλέτη

Είχε προηγηθεί, ασφαλώς, το ολοκάθαρο σήμα από τονεκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν στο briefing της περασμένης εβδομάδας και σε ερώτηση του theTOC.gr. θύμιζε ότι εκκρεμεί πάντα ένα ραντεβού Τσίπρα –Κουβέλη, αλλά και συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο κομμάτων. Εξελίξεις που «πάγωσαν», όπως ο ίδιος ο Πάνος Σκουρλέτης είχε σπεύσει να εξηγήσει, επειδή μεσολάβησε το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ.
Αλλά ακόμη και αυτό το συνέδριο συνέβαλε με τις θέσεις του στο να συνεχιστεί ο διάλογος των δύο μερών, είναι η -διατυπωθείσα-  άποψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά δε, και την αναφορά, χθες, του Φώτη Κουβέλη  για την ανάγκη «πολιτικής αλλαγής και προοδευτικής διακυβέρνησης», στην Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι αντίστοιχες είναι οι διαθέσεις και της άλλης πλευράς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...