Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Κουβέλης στον ΣΚΑΪ: Μετατόπιση σε ρεαλιστικότερες θέσεις για χρέος, αλλά...

skai.gr



Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε πως ακόμα «είναι παρούσα η επικοινωνιακή επιλογή και η επικοινωνιακή στόχευση από την πλευρά των κομμάτων και επανέλαβε ότι η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες λόγω της αδυναμίας να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Υπάρχει μια μετατόπιση προς ρεαλιστικότερες θέσεις αλλά πάλι είναι παρούσα η επικοινωνιακή επιλογή και η επικοινωνιακή στόχευση» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβελης αναφορικά με την πρόταση του για διακομματική συμφωνία όσον αφορά τη γραμμή διαπραγμάτευσης για ελάφρυνση το δημόσιου χρέους.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας συμφωνεί με την πρότασή του για πολιτική συνεννόηση όσον αφορά το δημόσιο χρέος, «και το είπε δημόσια».

Πάντως, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε ότι η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες λόγω της αδυναμίας να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ χαρακτήρισε πολιτική αστειότητα τα σενάρια που θέλουν το κόμμα του να έχει επιλέξει ως μονόδρομο τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιλογή μας είναι η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου από τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου στη βάση προγραμματικής συμφωνίας, προσέθεσε ο κ. Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...