Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΑΡ: Τέλος στο διάλογο με τo ΠΑΣΟΚ

badiera.gr
421F8E523E972597DE7E227850CA75F9
Τον προγραμματισμό δράσης του κόμματος  και τις πολιτικές εξελίξεις  που διαμορφώνονται συζήτησε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ κατά τη συνεδρίαση, το βράδυ της Πέμπτης.
Τα μέλη του οργάνου αποφάσισαν κατά πλειοψηφία  να συνεχισθεί ο διάλογος  για την προοδευτική διακυβέρνηση με τις δυνάμεις  της ριζοσπαστικής αριστεράς, του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της πολιτικής οικολογίας.
Αποφασίστηκε, επίσης,  ότι δεν μπορεί  να συνεχισθεί ο διάλογος  με το ΠΑΣΟΚ,  λόγω  της σύμπλευσής του με τη ΝΔ και της  επιλογής του  να συνεχίζει να συνυπηρετεί τις ασκούμενες πολιτικές.
Υπέρ της συνέχισης  του διαλόγου  με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις , σύμφωνα με την πρωτοβουλία που πήρε το κόμμα τον Ιούλιο,  για την ανασύνταξη του χώρου  του δημοκρατικού σοσιαλισμού με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση, τάχθηκαν  6 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Δήλωση του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Τσούκαλη
«Η Δημοκρατική Αριστερά, πρέπει και οφείλει να επιμείνει και να αναβαθμίσει το διάλογο που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, με τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού κέντρου με στόχο τη μετατόπιση του πολιτικού σκηνικού προς την προοδευτική κατεύθυνση  και τη διαμόρφωση συσχετισμών για την προοδευτική – δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...