Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η απάντηση του Φ. Κουβέλη για τη προεδρία της Δημοκρατίας

egiakoumis.gr
 Και προεδρικός διχασμός στη ΔΗΜΑΡ
Στις βολές που δέχτηκε από στελέχη και βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, σχετικά με τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί σχετικά με την προεδρική εκλογή απάντησε ο Φώτης Κουβέλης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Η Μαρία Γιαννακάκη κάλεσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να πάρει θέση για την Προεδρία της Δημοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί να συνεχίζεται τώρα αυτή η κουβέντα και μετά από ένα χρόνο σκληρής κριτικής να δίνουμε φιλί ζωής στην κυβέρνηση».
Στη διαφορά μεταξύ του «επαναστατικού» «δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας και του «αμήχανου» «δεν μου έχει γίνει πρόταση» αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Γιάννης Πανούσης, κάνοντας λόγο για ένα κόμμα «πασπαρτου» όπου δεν έγινε καμία κάθαρση μετά την ήττα, παρά μόνο έφυγαν οι λιγότερο υπεύθυνοι.
Ο Φώτης Κουβέλης κλείνοντας τη συνεδρίαση σήκωσε το γάντι και απάντησε στη κριτική στελεχών και βουλευτών που τον επέκριναν για αμηχανία και απροθυμία να τοποθετηθεί επίσημα αναφορικά με το ζήτημα της προεδρικής εκλογής.
«Δεν είναι θέση, συντρόφισσες και σύντροφοι, αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να βγαίνεις και να λες αποδέχομαι ή δεν αποδέχομαι, διότι λίγο πιο κει είναι η θέση του ψώνιου. Γι αυτό λοιπόν την κατάλληλη στιγμή, στη δεδομένη ώρα», απάντησε ο κ. Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...