Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Σ. Λυκούδης: Τη ΔΗΜΑΡ δεν την εγκαταλείπω, εύχομαι να μην με εγκαταλείψει εκείνη

24/06/2014  , ekogika.gr

Τι δηλώνει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, για το μέλλον του στο κόμμα
κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
«Πάρα πολλές και σοβαρές» ενστάσεις, αμφιβολίες, αντιρρήσεις και επιφυλάξεις για την πορεία της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος, πάντως, ανέφερε πως «εγώ τη ΔΗΜΑΡ δεν την εγκαταλείπω. Εύχομαι και ελπίζω να μην με εγκαταλείψει εμένα η ΔΗΜΑΡ».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Λυκούδης υπογράμμισε πως η ΔΗΜΑΡ οφείλει να μπει σε έναν δρόμο σοβαρής και ειλικρινούς αυτοκριτικής, να βρει τα λάθη της και να τα ξεπεράσει καθώς όπως είπε αν δεν το κάνει και προχωρήσει με τρόπο «άτσαλο» θα υπάρχουν προβλήματα.
Απαντώντας σε όσους συνδέουν τη στάση που θα τηρήσει ο ίδιος και άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ με ενδεχόμενες διεργασίες για σύμπραξη με το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λυκούδης είπε πως κάτι τέτοιο αποτελεί μια πολύ πρόχειρη προσέγγιση του ζητήματος των συμμαχιών. Παράλληλα, απευθυνόμενος προς το ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως έχει πολύ μεγάλη σημασία η γρήγορη και αποφασιστική ανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της Κεντροαριστεράς προκειμένου να «στρίψει το τιμόνι της χώρας προς τα αριστερά».
Σύμφωνα με τον κ. Λυκούδη, αν η κεντροαριστερά είναι ενισχυμένη μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο εταίρο για μια «προς τα αριστερά συμμαχία», αλλιώς ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ που αναζητά συμπληρώματα, θα συγκροτήσει μια κυβέρνηση η οποία θα καταρρεύσει εντός έξι μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...