Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Παρουσίες - «βόμβα» στην ομιλία Λυκούδη

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης ,real.gr


Παρουσίες βόμβα, που θα συζητηθούν αρκετά και θα παραπέμπουν στο παρασκήνιο που εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς, αναμένονται στην σημερινή εκδήλωση της «μεταρρυθμιστικής τάσης» της ΔΗΜΑΡ, με ομιλητή τον Σπύρο Λυκούδη.

Η εκδήλωση αποτελεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την απαρχή της διάσπασης της ΔΗΜΑΡ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν δεν έχει προσκληθεί ο Πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.

Μεταξύ των προσώπων που θα παραστούν ενδέχεται να είναι και αρχηγός κόμματος, αλλά και προσωπικότητες που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Αναμένεται να παραβρεθούν επίσης στελέχη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ όπως η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου, από την ηγεσία των «58» όπως ο Γιάννης Βούλγαρης και η Αθηνά Δρέττα, από το χώρο του πολιτισμού, όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο πρώην υφυπουργός και πρώτος επιλαχών από το ψηφοδέλτιο της Ελιάς Παντελής Καψής, ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλλης, η κίνηση «Μπροστά» του Παναγιώτη Βλάχου και άλλοι.

Ο ομιλητής της εκδήλωσης Σπύρος Λυκούδης αναμένεται μεταξύ άλλων να προτείνει τη συγκρότηση άτυπης επιτροπής από εκπροσώπους Ελιάς, ΔΗΜΑΡ και Ποταμιού προκειμένου να διερευνηθούν οι προοπτικές συνεργασίας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει αν στην ομιλία του θα κάνει το περαιτέρω βήμα - όπως δέχεται εισηγήσεις - να τονίσει πως αν δεν συμμετάσχει σε μια τέτοια πρωτοβουλία ο Φώτης Κουβέλης, θα συμμετάσχει η μειοψηφική τάση.

Υπ’ αυτό το πρίσμα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ το επόμενο Σαββατοκύριακο αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...