Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δήλωση του Σάκη Παπαθανασίου συντονιστή της αντιπροσωπείας της ΔΗΜ.ΑΡ στη συμπαράταξη «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία»

dimar-pros.gr
«Όσοι  προσέρχονται στη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ δεν το κάνουν εκ του ασφαλούς, αφού η ΔΗΜΑΡ αντιμετωπίζει σφοδρή επίθεση από το κύκλους εκτός του κόμματος που αντιστρατεύονται τη δημιουργία  ενός αυτόνομου προοδευτικού πόλου.  Χαρακτηριστικές είναι οι ανοίκειες επιθέσεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Η ΔΗΜΑΡ ως αξιόπιστο κόμμα, δεν μπορεί παρά να διαμορφώνει σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού, εκτίμησης και ουσιαστικής  συνεργασίας με όλους όσοι συμμετέχουν στη συμπαράταξη «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία». Στο πλαίσιο αυτό, όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι ισότιμοι και εκπροσωπούν τη συμπαράταξη.

Οι συνεργαζόμενοι δίνουν τη μάχη μαζί μας για ένα καλό και ελπιδοφόρο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Μια τέτοια επιτυχία θα αναγορεύσει τη «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία» σε κύρια δύναμη ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου ώστε να  διαδραματίσει ένα δημιουργικό και καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...