Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Να σταματήσει το κλάμα ο Ψαριανός»

matrix24.gr
Ο Neo σας έχει ενημερώσει για το πόσο έχει ενοχλήσει ορισμένους στη ΔΗΜΑΡ -αλλά και την ηγεσία της- η στάση που τηρεί ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος βγαίνει σε κανάλια και ραδιόφωνα και διαπιστώνει δημοσίως πως η ΔΗΜΑΡ έχει φτάσει «στο 1,5, στο 2 παρά τέταρτο»
papapsa
Εχθές, ήταν η σειρά του πρώην υφυπουργού και νυν υποψήφιου ευρωβουλευτή, Θόδωρου Παπαθεοδώρου να στείλει ένα αυστηρό μήνυμα στον Ψαριανό, δεδομένου ότι έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και οι στιγμές για τη ΔΗΜΑΡ είναι κρίσιμες.
Έτσι, με συνέντευξή του στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Readyo.gr, ο Παπαθεοδώρου κάλεσε τον Ψαριανό «να σταματήσει το κλάμα». «Θα πρέπει κατ΄αρχάς να σταματήσει το κλάμα ορισμένων στελεχών. Αυτό το πράγμα που βλέπω στα ραδιόφωνα, στις τηλεοράσεις: «τι κακό που πάθαμε!», «εγώ είχα πει άλλα, κάνω άλλα», «ο πρόεδρος… τα στελέχη…που έσπρωξαν».

Όλα αυτά είναι ένα κλάμα απολιτίκ. Άρα θα πρέπει να σοβαρευτεί πολύς κόσμος και να δούμε ότι πέραν του κομματικού ακροατηρίου, υπάρχει το εκλογικό ακροατήριο, το οποίο είναι πολύ μεγάλο, το οποίο πηγαίνει από το φιλελεύθερο κέντρο έως τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά και όταν ερωτήθηκε αν εννοεί τον Γρηγόρη Ψαριανό με όσα λέει, δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει θετικά, ρισκάροντας έναν πόλεμο δηλώσεων με τον αψίκορο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ. Μάλιστα, ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου είπε ευθέως πως προβλέπει ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός θα αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι στη ΔΗΜΑΡ ανάλογα με τα ποσοστά του κόμματος, ενώ όπως πληροφορείται ο Neo, υπάρχουν κι άλλα στελέχη που προβλέπουν ότι τον Ψαριανό θα τον... πάρει το ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...