Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Λυκούδης: Να μην μπει στην πολιτική ατζέντα της ΧΑ ο πολιτικός κόσμος

skai.gr


Το κίνδυνο ο πολιτικός κόσμος της χώρας να εξυπηρετήσει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής περί «πολιτικών διώξεων» εξαιτίας της υπόθεσης Μπαλτάκου επέστησε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή ο Σπύρος Λυκούδης.

«Είναι αναμφισβήτητο πολιτικό πρόβλημα, δεν είναι κουτσομπολιό… είναι ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Σαμαρά. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος ο πολικός κόσμος της χώρας να είναι παρά πολύ επιφυλακτικός για το αν θα μπει στην πολιτική ατζέντα που διαμορφώνει η ΧΑ. Η είσοδος του συνόλου του πολιτικού κόσμου στην ατζέντα που διαμορφώνει η υπόδικη ΧΑ είναι λάθος» προειδοποίησε ο τέως γραμματέας και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έχει ευθύνες για την υπόθεση Μπαλτάκου, γιατί ο παραιτηθείς γραμματέας της κυβέρνησης είναι στενός του συνεργάτης, ωστόσο διευκρίνισε όμως «μέχρι εκεί, είδατε τι λεει για τον Σαμαρά.»

«Δεν θα απαντήσω για την πρόταση μομφής δεν είναι απλό πράγμα είναι συλλογικό, πρέπει να συζητηθεί στα όργανα της ΔΗΜΑΡ» δήλωσε για την πρόταση μομφής που ανακοίνωσαν ότι θα καταθέσουν οι ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...