Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Προειδοποίηση για την εκλογή Προέδρου από τον Φ. Κουβέλη

efsyn.gr
Ενδόμυχη δικαίωση για την αρχική αρνητική τους στάση να συμπράξουν με τους «58» και το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου εκφράζουν στη ΔΗΜΑΡ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναταραχή που σημειώθηκε. Την ίδια ώρα, ο Φώτης Κουβέλης φροντίζει να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τις ήδη μεγάλες αποστάσεις που τον χωρίζουν πλέον με τους πρώην κυβερνητικούς εταίρους, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας μήνυμα να μην υπολογίζουν στο εξής στη στήριξή του.

Απολύτως ενδεικτική των προθέσεών του να μη θεωρείται η ΔΗΜΑΡ «πολιτικό μαξιλάρι» στα δύσκολα της δικομματικής, είναι η χθεσινή του επισήμανση (ΒΗΜΑ FM) -αναφερόμενος στον σκόπελο της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας- ότι αν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικών «δεν θα καταστεί δυνατόν να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των 180 ψήφων».


Πηγές της Αγίου Κωνσταντίνου δεν αφήνουν να περάσουν απαρατήρητες οι σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό των «58», επικεντρώνονται ωστόσο στο δικό τους σχέδιο για τον προοδευτικό πόλο, το οποίο -όπως αποκαλύπτουν- οδεύει σε φάση οριστικών ανακοινώσεων. Τη μάχη του σταυρού στην κάλπη των ευρωεκλογών αναμένεται να δώσουν οι Γρηγόρης Ψαριανός και Δημήτρης Χατζησωκράτης, που δεν κρύβουν τη σχετική επιθυμία τους, ενώ οι συνολικά 42 θέσεις θα καλυφθούν τόσο από τη μειοψηφία των εκσυγχρονιστών όσο και από πρόσωπα-έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...