Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Λυκούδης:Nα αποσαφηνιστεί στο συνέδριο η πολιτική μας φυσιογνωμία

«Είμαστε σε μια κάμψη και όποιος δεν το λέει, δεν είναι ειλικρινής»
Λυκούδης: Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να αποσαφηνίσει το πολιτικό της στίγμα
12/11/2013 , tovima.gr

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου ο γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης μίλησε στους Βασίλη Χιώτη, Νότη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπαχρήστο για την πρόταση δυσπιστίας και την πορεία της ΔΗΜΑΡ.
Για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ
«Εμείς είμαστε από την αρχή τελείως αντίθετοι και αποδείξαμε με μία πολιτική λογική που στέκει στα πόδια της γιατί δεν έχει βάση η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περί δυσπιστίας. Γι’ αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ και οι συνάδελφοί μου εάν αυτό ήταν μία γκάφα ή κάτι ουσιαστικότερο, να στηρίξει την κυβέρνηση και να μην πάμε σε εκλογές που τις απεχθάνεται. Αναδείξαμε το ουσιαστικό της πρότασης, ότι επειδή είναι βέβαιο ότι θα καταψηφιστεί, δίνει ένα μεγάλο τράτο ζωής σε μια κυβέρνηση που είχε όλη την τελευταία περίοδο κλυδωνισμούς. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση, για λόγους ουσιαστικούς και όχι για να ξεφύγουμε με ντρίπλα, να αθροιστούμε σε ένα κυβερνητικό μπλοκ, του οποίου την πολιτική αμφισβητούμε.»
Για την πορεία της ΔΗΜΑΡ

«Αισθανόμαστε ότι είμαστε σε μια κάμψη και όποιος δεν το λέει, δεν είναι ειλικρινής. Μπορεί να μη δίνουμε απόλυτη σημασία στα δημοσκοπικά ευρήματα, αλλά είναι ενδείξεις. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνει η ΔΗΜΑΡ στο συνέδριό της είναι να αποσαφηνίσει το πολιτικό της στίγμα. Εάν δεν είναι αμφίθυμη και δεν αποσαφηνίσει το πολιτικό της στίγμα, τότε θα πάει στην κοινωνία και θα πει αν της αρέσει ή δεν της αρέσει. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να παρουσιάσουμε την καλύτερη εικόνα στην κοινωνία και θα εκπλήξουμε θετικά τον κόσμο στις κάλπες, υπό την προϋπόθεση ότι πραγματικά θα αποσαφηνίσουμε την πολιτική μας φυσιογνωμία και φιγούρα στο συνέδριο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...