Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Από το κομματικό leasing στο πολιτικό ευτελίζειν

Γιάννης Πανούσης, 10/07/2013



Επιτέλους!! Άρχισαν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα!!!

• Οι δημοτικοί υπάλληλοι (που καταχρηστικά ονομάζονται «δημοτική αστυνομία») εν μια νυχτί βαφτίζονται και ντύνονται πραγματικοί φρουροί της τάξης.

• Οι καθηγητές των σχολείων μετατρέπονται σε περιηγητές που θα διδάσκουν καθ’ οδόν περιφερόμενοι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

• Τα σωφρονιστικά καταστήματα αναλαμβάνουν την αντισυνταγματική και παράνομη κράτηση ανθρώπων (ένοχων ή μη δεν έχει σημασία στη φάση αυτή) και που αργοπεθαίνουν καθώς τα δικαστήρια νίπτουν τα θεσμικά τους χέρια.

• Άχρηστοι κι ελλιπώς εγγράμματοι πολιτικοί παλαιάς οικογενειακής κοπής συνεργάζονται αρμονικά (sic) με νεοφιλόδοξους τεχνοκράτες (sic) και παράγουν νομοθετικό έργο επιπέδου δημοτικού σχολείου.

• Το προσωπικό της ΕΡΤ ή θα ΝΕΡΙΤ-οποιηθεί μισοτιμής ή θα βγουν στο σφαγείο των ιδιωτικών ΜΜΕ (εξαιρούνται τα διαχρονικά και διακομματικά πουλέν).

Υ. Γ.: Κάποιος πρέπει να μας σώσει από τους νεο-μεταρρυθμιστές που από την πολλή μεταρρύθμιση των άλλων ξέχασαν να «αυτομεταρρυθμιστούν» κι έτσι έμειναν οι ίδιοι όπως τους γνωρίζουμε χρόνια.
*Ο Καθηγητής Γιάννης Πανούσης είναι Βουλευτής ΔΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...