Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πειστήρια από Πάγκαλο: Φωτό στελεχών της ΕΡΤ με τον Στάλιν!


N.Ζαχαριάδης , protagon.gr
Φωτογραφικά ντοκουμέντα, που ανακαλύφθηκαν κρυμμένα στα γραφεία του ραδιομεγάρου, έδωσε στη δημοσιότητα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αποδεικνύοντας τους ισχυρισμούς του για το «συνεχές κομμούνισμα ΕΡΤ»

Μεγάλη φωτό: Ο Ιωσήφ Στάλιν, αγορεύει ενώ η Μπήλιω Τσουκαλά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Αιμίλιος Λιάτσος, η Έλλη Στάη και η Βίκυ Φλέσσα, τον παρακολουθούν με ευλάβεια. Στην ένθετη φωτό: Ο «Πατερούλης κρατάει (γοητευμένος) στα χέρια του τη μικρή Έλλη Στάη, και την επιδεικνύει ως παράδειγμα κομμουνστικής πίστης. (Digital Arwork: Μάκης Ανασιάδης) Μεγάλη φωτό: Ο Ιωσήφ Στάλιν, αγορεύει ενώ η Μπήλιω Τσουκαλά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Αιμίλιος Λιάτσος, η Έλλη Στάη και η Βίκυ Φλέσσα, τον παρακολουθούν με ευλάβεια. Στην ένθετη φωτό: Ο «Πατερούλης κρατάει (γοητευμένος) στα χέρια του τη μικρή Έλλη Στάη, και την επιδεικνύει ως παράδειγμα κομμουνστικής πίστης. (Digital Arwork: Μάκης Ανασιάδης)
Προβεβλημένα στελέχη της Δημόσιας Τηλεόρασης, υπεράνω πάσης υποψίας, όπως η Βίκυ Φλέσσα, η Μπίλιω Τσουκαλά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Έλλη Στάη με τον Αιμίλιο Λιάτσο, διακρίνονται πεντακάθαρα να ποζάρουν με αγνή κομμουνιστική υπερηφάνεια, δίπλα στον Ιωσήφ Στάλιν, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.
Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λίγο μετά την καταγγελία του ότι «η ΕΡΤ κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ». Μάλιστα δεν έκρυψε την πικρία του, ότι αυτή η κρυφή «κομμουνιστική σφηκοφωλιά» εντός του ραδιομεγάρου, στην ουσία εξαπάτησε αυτούς που την είχαν διορίσει!
Οι φωτογραφίες πάντως, βρέθηκαν κρυμμένες σε ένα κλειδωμένο κουτί, που άφησε στο βάθος ενός συρταριού στο γραφείο της η Έλλη Στάη, ενώ δίπλα σύμφωνα με την αναφορά, υπήρχε και ένα συμβολικό κονσερβοκούτι!
Από την πλευρά των κομμουνιστών στελεχών πάντως, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία αντίδραση, εκτός από τον Αιμίλιο Λιάτσο ο οποίος έσπευσε να παραδώσει κατάλογο όλων των κρυφών κομμουνιστών της ΕΡΤ, με αντάλλαγμα αμνηστία για τον ίδιο.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...