Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Λυκούδης: Είμαστε κοντά σε συμφωνία με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Ελάχιστα στελέχη της ΔΗΜΑΡ μιλάνε για αποχώρηση

20.06.2013 , iefimerida.gr

Τη συμφωνία των τριών κυβερνητικών εταίρων προανήγγειλε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος δήλωσε ότι «νομίζω πως είμαστε κοντά σε συμφωνία», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι είναι ελάχιστα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ τα οποία τάσσονται υπέρ της αποχώρησης από τη συγκυβέρνηση.
Σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Λυκούδης ανέφερε πως «είμαστε κοντά σε συμφωνία», ενώ παράλληλα μιλώντας για τον ανασχηματισμό και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτό, είπε ότι ο Φώτης Κουβέλης ενημέρωσε τα στελέχη του πως θα συζητηθεί «στις αρχές του Ιούλη».
Στη συνέχεια, μιλώντας για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην τρικομματική κυβέρνηση, έκανε λόγο για «υπέρβαση» της Δημοκρατικής Αριστεράς, προκειμένου να συμπράξει στην κυβέρνηση με κόμματα τα οποία «είχαν την ευθύνη για όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν», απορρίπτοντας τις κατηγορίες περί ατολμίας και «ναι μεν αλλά».
Ο κ. Λυκούδης αναφέρθηκε και στο σενάριο περί αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, λέγοντας ότι «πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε όλα τα κόμματα και σε όλα τα μήκη του πλανήτη. Στο δικό μας κόμμα, όμως, η ομάδα των στελεχών που έχει ένσταση για τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση δεν είναι καν μειοψηφία. Είναι ένας ελάχιστος αριθμός στελεχών του κόμματος και με ενδιαφέρουσες και όχι μηδενιστικές απόψεις στο θέμα».
Τέλος, αναφέρθηκε και στους υπουργούς που στηρίζει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, τον Αντώνη Μανιτάκη και τον Αντώνη Ρουπακιώτη καθώς και το ενδεχόμενο αντικατάστασής τους, τονίζοντας πως «η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τους υπουργούς της, αλλά αν χρειαστεί θα το ξαναδεί το θέμα».

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως κυριε λυκουδη αν ακομη μια φορα σκυψετε στην ακροδεξια του σαμαρα και δεχεστε να σας ειρωνευετε ο καθε αδωνις που ακολουθειτε την πολιτικη τους παντα στο τελος ουτε 2% δεν θα παρετε...ειναι εξευτελισμος να ακους τους ακροδεξιους της κυβερνησης να σας φερονται ετσι σαν αβουλα πλασματα που παντα στο τελος υποκυπτετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μας την γνώμη σας...