Τρίτη 30 Απριλίου 2013


Φώτης Κουβέλης: Συμφωνήσαμε με τον Σαμαρά να γίνει στις αρχές Ιουλίου ο ανασχηματισμός

Φώτης Κουβέλης: Συμφωνήσαμε με τον Σαμαρά να γίνει στις αρχές Ιουλίου ο ανασχηματισμός
30.04.2013 , iefimerida.gr
Τέλος στα σενάρια περί άμεσου ανασχηματισμού έβαλε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του, τον «τοποθέτησε» για μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Για το θέμα άλλωστε πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, οι οποίοι συμφώνησαν στο «χρονοδιάγραμμα» που έθεσε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Κουβέλης, συζητώντας με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής σημείωσε πως ο ανασχηματισμός «τελικώς οδεύει για τις αρχές Ιουλίου, μετά δηλαδή και το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που είναι προγραμματισμένο για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του iefimerida.gr.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Φώτης Κουβέλης να σκέφτεται την ενεργότερη συμμετοχή των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, ενώ εκφράζει και τη δυσαρέσκειά του για την πρόσφατη διαφωνία των κ. Μανιτάκη και Ρουπακιώτη.
Παράλληλα, στην Αγίου Κωνσταντίνου, έγινε αναφορά και στην απομάκρυνση του Ηλία Κικίλια από τον ΟΑΕΔ, με τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να αναφέρουν ότι η αντικατάστασή του από τον κ. Αμπατζόγλου διαταράσσει τις ισορροπίες στην τρικομματική κυβέρνηση και συνιστά επιδίωξη για κομματικοποίηση του κράτους από κύκλους της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...