Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013


Λυκούδης: Το πρόγραμμα του Μανιτάκη βρίσκει δυσκολίες από τους άλλους υπουργούς

Λυκούδης: Το πρόγραμμα του Μανιτάκη βρίσκει δυσκολίες από τους άλλους υπουργούς   www.ert.gr
«Το πρόγραμμα του κου Μανιτάκη βρίσκει δυσκολίες και στον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τους άλλους υπουργούς και αν αυτό δεν πετύχει και βρεθούμε μπροστά στην ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να συζητά θέμα απολύσεων θα είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση εμείς ως ΔΗΜΑΡ για να μην πω κάτι παραπάνω» δήλωσε για τη κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης.
Συνέντευξη στην εκπομπή « Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Σ.ΛΥΚΟΥΔΗΣ: « Το πρόγραμμα του κου Μανιτάκη βρίσκει δυσκολίες και στον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τους άλλους υπουργούς και αν αυτό δεν πετύχει και βρεθούμε μπροστά στην ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να συζητά θέμα απολύσεων θα είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση εμείς ως ΔΗΜΑΡ για να μην πω κάτι παραπάνω.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Η ΔΗΜΑΡ θα επιμείνει στην αξιοποίηση του κου Μανιτάκη σε περίπτωση ανασχηματισμού;»
Σ.ΛΥΚΟΥΔΗΣ: « Ο κος Μανιτάκης για εμάς κάνει εξαιρετική δουλειά στο υπουργείο.…Νομίζουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους υπουργούς της κυβέρνησης και δεν έχουμε κανένα λόγο ούτε καν να σκεφτούμε την αντικατάστασή του. Από εκεί και πέρα ο πρωθυπουργός ορίζει και παύει υπουργούς, αν προκύψει τέτοιο ζήτημα θα δούμε τι θα κάνουμε.»
ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
Σ.ΛΥΚΟΥΔΗΣ: « Οι συνεργασίες οι δικές μας δεν γίνονται με το μέτρο ούτε με το ζύγι. Γίνονται βάση τις προγραμματικές επιλογές και συγκλίσεις…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...