Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012



nocomments.gr
Κουβέλης: Το 2013 βρίσκει τη χώρα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι
Και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης αναφέρεται με άρθρο του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» στις προκλήσεις και τις δυσκολίες της νεάς χρονιάς που έρχεται.
Διαβάστε τι λέει:
Το 2013 βρίσκει τη χώρα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι αποφάσεις του πρόσφατου eurogroup αποτελούν εφαλτήριο για την Ελλάδα που θέλει να αλλάξει.
Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν το πρώτο και κύριο βήμα για τη σταθεροποίηση της οικονομίας και την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Βάζουν τέλος στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια των προηγούμενων μηνών.
Οι εξελίξεις αυτές άλλωστε, επιβεβαιώνουν την ορθότητα της ΔΗΜ.ΑΡ. να στηρίξει την κυβέρνηση εθνικής ευθύνης. Από δω και πέρα πρέπει να κλείσει οριστικά η συζήτηση γύρω από τα μέτρα περικοπών και να ανοίξει ουσιαστικά ο διάλογος για την επόμενη μέρα, με την εξάλειψη όλων των παθογενειών και την υπέρβαση όλων των ανεπαρκειών που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα.
Για να προωθηθούν οι πολιτικές ανασυγκρότησης της χώρας θα πρέπει να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ της πολιτικής και των πολιτών, μέσα από την εγκαθίδρυση μιας διαφανούς και αξιοκρατικής διακυβέρνησης.
Η ΔΗΜ.ΑΡ. θα συμμετέχει σε ενεργά σε αυτή την κατεύθυνση, διατηρώντας την πολιτική της αυτονομία και επιδιώκοντας η κυβερνητική πολιτική να έχει το αποτύπωμα και της δικής της συμβολής προς όφελος της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...