Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012


    Η κυβέρνηση δίνει στο ΠΑΣΟΚ 4,2 εκατ. πάνω απ’ όσα δικαιούται!
 
 Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2012 , Η ΑΥΓΗ

Ποιος εμπιστεύεται σήμερα τον Ευ. Βενιζέλο; Μα, ο Αντ. Σαμαράς, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει εντολή στον υπουργό Εσωτερικών Ευ. Στυλιανίδη να δώσει στο ΠΑΣΟΚ 4,2 εκατ. ευρώ περισσότερα απ' όσα δικαιούται με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών! Ο υπουργός έχει στο γραφείο του τη σχετική απόφαση και περιμένει την εντολή του πρωθυπουργού, διότι το θέμα "τον ξεπερνά".
Επί της ουσίας το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάρει τη χρηματοδότηση του δεύτερου εξαμήνου ως να έχει το 44% του 2009 και όχι το 13% του 2012, που "μεταφράζεται" σε 4,2 εκατ. ευρώ. Ο Ευ. Βενιζέλος επικαλείται τον νόμο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων που ορίζει ότι τα κόμματα πληρώνονται με βάση το ποσοστό που έχουν την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους, καθώς πληρώνονταν όλα τα χρήματα της χρονιάς την 1η Ιανουαρίου. Όμως ο νόμος Ραγκούση άλλαξε τον τρόπο πληρωμής και πλέον τα χρήματα δίνονται σε 4 δόσεις ανά τρίμηνο, οπότε μπορεί η χρηματοδότηση να αποτυπώνει τη λαϊκή βούληση.
Αν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ επιμείνουν, τρία κόμματα δεν θα πάρουν ούτε ευρώ (Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΔΗΜ.ΑΡ.) ενώ θα έπρεπε να πάρουν από 1,7 έως 1,2 εκατ. το καθένα. Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ "χάνει" περίπου 2 εκατ. ευρώ και η Ν.Δ. 660.000. Ποιοι κερδίζουν; Το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ!
Κ.Που.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...