Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


Αποστάσεις της ΔΗΜΑΡ από σενάρια ανασχηματισμού και συμμετοχής στην κυβέρνηση

«Άστοχη» χαρακτηρίζει η ΔΗΜΑΡ τη συζήτηση που έχει ανοίξει τα τελευταία 24ωρα και αφορά ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά την ψήφιση των μέτρων, με ενεργό συμμετοχή στελεχών της.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή, η ΔΗΜΑΡ κρατά σαφείς αποστάσεις από τα σενάρια αυτά, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν την έχει απασχολήσει η συμμετοχή στελεχών της στο κυβερνητικό σχήμα».
Στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ αναφέρει:
«Την περίοδο που η χώρα επιχειρεί να αντιμετωπίσει μέσω διαπραγματεύσεων με τους εταίρους μείζονα θέματα, θεωρούμε άστοχη την οποιαδήποτε συζήτηση για ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
» Τη Δημοκρατική Αριστερά δεν την έχει απασχολήσει η συμμετοχή στελεχών της στο κυβερνητικό σχήμα και περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τους υπουργούς και υφυπουργούς που έχει υποδείξει».
Δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός σε συνεργασία με στενούς του συνεργάτες έχει αρχίσει να μελετά αλλαγές στην κυβέρνηση και στο νέο σχήμα θα συμμετέχουν πολιτικά πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΔΗΜΑΡ.
Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι οι Βρυξέλλες δηλώνουν πεπεισμένες πως για να βελτιωθεί το κυβερνητικό έργο, να υπάρξει μεγαλύτερος συντονισμός και εύρυθμη λειτουργία, οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης θα πρέπει να αναλάβουν ρόλους αντιπροέδρων στην κυβέρνηση.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...