Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012


«Όχι» σε αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης, λένε Μ.Ανδρουλάκης και Δ.Χατζησωκράτης

Αθήνα , 20/9/2012 , in.gr
Την αντίθεσή του στην αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 έτη εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι «υπάρχει ένα όριο και εγώ εδώ σταματώ».

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 o σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κάποτε βλέπαμε κόσμο να συνταξιοδοτείται στα 45 και στα 50. Τώρα, πώς θα πούμε στον κόσμο ότι πρέπει από τα 65 να πάει στα 67;»

Επιπλέον σημείωσε ότι αν δεν ανοίξει η συζήτηση και αν δεν δημιουργηθεί αποθεματικό για το ασφαλιστικό, «δεν μπορώ να υπογράψω τίποτε από αυτά που μου έφερε τώρα το ΠΑΣΟΚ».

Την αντίθεσή του στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης εξέφρασε και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης.

«Το βράδυ της Δευτέρας που συναντηθήκαμε, δεν είχε στα χέρια του το οικονομικό επιτελείο τι αποδέχεται και τι δεν αποδέχεται η τρόικα. Είναι δυνατόν να το αποδεχτεί η ΔΗΜΑΡ; Σε καμία περίπτωση και θα επιμείνουμε πάρα πολύ σε αυτό το ζήτημα» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Αναγνώρισε ότι ο κ. Στουρνάρας έχει «προσκαλέσει» τους εκπροσώπους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχουν στη διαπραγμάτευση τονίζοντας: «αρκετές φορές μας έχει πει ο κύριος Στουρνάρας «ελάτε κι εσείς να δείτε, αν δεν πιστεύετε, πώς γίνεται η διαπραγμάτευση με την τρόικα. Το έχει πει αρκετές φορές, όχι την τελευταία φορά μόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...