Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012



Κουβέλης: Υπάρχουν ακόμα ζητήματα σε εκκρεμότητα

27.09.2012  , iefimerida.gr

ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και ο Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμη ζητήματα σε εκκρεμότητα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το πακέτο μέτρων δεν έχει κλειδώσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ο κ.Κουβέλης έκανε λόγο για τετραετή επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής και αναφέρθηκε στην «ρήτρα» αντικατάστασης μέτρων. Πως εξήγησε η αντιμετώπιση της Τρόικα ξεκινάει αυτές τις ημέρες και η συνολική διεκδίκηση από την ελληνική πλευρά θα γίνει σε πολλαπλά επίπεδα. «Όταν έρθει το πακέτο μέτρων για ψήφιση στη Βουλή θα είναι ενταγμένο σε ένα γενικότερο πλαίσιο για ανάπτυξη και φορολογία», είπε ο κ.Κουβέλης.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αφησε έτσι χώρο για σενάρια ότι το πακέτο μέτρων ακόμη και να συμφωνηθεί δεν πρόκειται να ψηφιστεί πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 18 Οκτωβρίου ώστε η κυβέρνηση να μπορέσει να «χρυσώσει το χάπι» προβάλλοντας την επιμήκυνση και τη ρήτρα αντικατάστασης μέτρων ως επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...