Τετάρτη 30 Μαΐου 2012


To πρόγραμμα της "Δημιουργία Ξανά"  το έχετε διαβάσει ;

Έγραφε χθές ο Ν.Μπίστης σχετικά με τη "Δημιουργία Ξανά-Δράση " : " Αυτοί οι φιλελεύθεροι μας επιφυλάσσουν την μια έκπληξη μετά την άλλη. Μετά την επιστροφή της κας Μπακογιάννη στην ΝΔ ήρθε η συμμαχία της «Δράσης» του Στέφανου Μάνου με την «Δημιουργία ξανά» του κ. Τζήμερου. Θέλω, λοιπόν, να απευθυνθώ σε εκείνους τους αριστερούς που κατά την διάρκεια της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου μετακόμισαν από την ΔΗΜΑΡ στην Δράση επειδή δεν έβρισκαν  αρκούντως αποσαφηνισμένη και φιλελεύθερη την γραμμή της ΔΗΜΑΡ και να τους ρωτήσω: Το πρόγραμμα του κ. Τζήμερου το έχουν διαβάσει; Ξέρουν ότι ο κ. Τζήμερος και τους μετανάστες κακοπληρωμένους θέλει, και αρχαία ελληνικά υποχρεωτικά στην Πέμπτη και Έκτη Δημοτικού ζητάει και τη διατήρηση στρατιωτικών ιερέων επιθυμεί και τη αναγνώριση τού αυτοπροσδιορισμού των μειονοτήτων αρνείται και πολλά άλλα; "

Δεν χρειάστηκε παρά μόνο μια μέρα και σε συνέντευξή του στο vima fm ο κ.Τζήμερος επιβεβαίωσε πλήρως τα ανωτέρω γραφόμενα .

«Κάθε μετανάστης παίρνει μια θέση εργασίας από έναν Έλληνας»

Αναδημοσίευση από inews.gr
«Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες», ανέφερε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.
Στην παρατήρηση ότι οι Έλληνες δεν ανταποκρίθηκαν σε συγκεκριμένη αγγελία για αγροτικές εργασίες, ο κ. Τζήμερος απάντησε ότι οι Έλληνες δεν πήγαν γιατί το ημερομίσθιο που προσφερόταν ήταν πολύ χαμηλό.
Ο κ. Τζήμερος υποστήριξε ωστόσο ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε επιχειρήσεις που πρέπει να ανταγωνιστούν αντίστοιχες στη Βουλγαρία, όπου το μισθολογικό κόστος είναι πολύ χαμηλό.
Παράλληλα, σημείωσε ότι η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους.
Ο κ. Τζήμερος εξήγησε ότι για τη λύση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης η Ελλάδα πρέπει να συζητήσει σε πολιτικό επίπεδο με τους εταίρους της, καθώς δεν αφορά μόνο την ίδια. Σημείωσε, δε, ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να φυλάσσει μόνη τα σύνορά της για την είσοδο παράνομων μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...