Τρίτη 29 Μαΐου 2012


Φ. Κουβέλης: «Μόνο εμείς είπαμε από την αρχή την αλήθεια»
«Κενό γράμμα οι υποσχέσεις ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και ΠαΣοΚ» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Φ. Κουβέλης: «Μόνο εμείς είπαμε από την αρχή την αλήθεια»


«Η αγωνία των πολιτών για την επόμενη μέρα, η όξυνση της κρίσης που έφερε το μνημόνιο και οι παραλυτικές παρενέργειες της ακυβερνησίας έχουν καταστήσει γράμμα κενό τα προεκλογικά συνθήματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε την Τρίτη ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εργασίας Αντώνη Ρουπακιωτη.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επιτέθηκε στους αρχηγούς και των τριών κομμάτων, αναφέροντας:

«Ο κ. Σαμαράς, τώρα ανακαλύπτει ότι το Μνημόνιο δεν είναι αδιαπραγμάτευτο. Ο κ. Βενιζέλος, από ζηλωτής του Μνημονίου, υποδύεται τον όψιμο αμφισβητία. Ο δε κ. Τσίπρας, από την μονομερή καταγγελία, πέρασε στην επανεξέταση, ξαναγύρισε στην ακύρωση και τώρα αναζητεί φόρμουλα να κρύψει τις αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

«Εμείς είπαμε από την αρχή όλη την αλήθεια. Να απαλλαγούμε βήμα βήμα από το Μνημόνιο, να διασώσουμε μισθούς και συντάξεις, να κερδίσουμε τη μάχη του ευρώ. Γι΄ αυτό τώρα ζητάμε από τους πολίτες εντολή για λύση» καταλήγει η δήλωση του κ. Κουβέλη.

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Κουβέλης συναντήθηκε με τον υπουργό Εργασίας Αντώνη Ρουπακιώτη, ενώ στις 5 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η οποία θα μεταδοθεί μέσω Διαδικτύου.

Η συνάντηση του κ. Κουβέλη με τον κ. Ρουπακιώτη πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά τις άκαρπες επαφές του υπουργού Εργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους για τις συμβάσεις και τα εργασιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...