Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης συνοδευόμενος από το βουλευτή Επικρατείας, Σπύρο Λυκούδη, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα. Ο Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι οι αρχηγοί των ευρωπαϊκών κρατών και τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης αποφασίζουν και μιλούν για την Ελλάδα, χωρίς την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέδειξε τη δραματική απουσία ενός αναπτυξιακού πακέτου για την Ελλάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι «η κατάσταση αυτή τροφοδοτεί την ανεργία που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να είναι απόντες».
Ο κ. Σουλτς εξέφρασε τη βαθύτατη ανησυχία του για την κατάσταση στην χώρα και δεσμεύτηκε να βοηθήσει από τη θεσμική του θέση για την προοπτική ανάπτυξης και την ύπαρξη μέτρων για τη στήριξη των νέων ανέργων στην Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επεσήμανε ενόψει των εκλογών ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια προοδευτική κυβέρνηση με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο και τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ έχοντας υπεύθυνη θέση έναντι της κοινωνίας και της χώρας θα συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...