Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


ΔΗΜ.ΑΡ.: Η σημερινή πολιτική του ΠΑΣΟΚ πιο κοντά στον Σαρκοζί παρά στον Ολάντ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/04/2012 , avgi.gr
"Καλό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ, προτού να κάνει υποδείξεις, να διαβάσει το προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Ολάντ, αλλά και το σύνολο των δηλώσεών του για την ασκούμενη πολιτική συνολικότερα στην Ευρώπη, προκειμένου να διαπιστώσει ότι δεν έχει καμία σχέση τόσο με τα πεπραγμένα όσο και με τις διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ" τόνισε η ΔΗΜ.ΑΡ. απαντώντας στα όσα είπε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, για τις γαλλικές εκλογές και τον Φ. Ολάντ, ενώ επισήμανε ότι "δυστυχώς η σημερινή πολιτική του ΠΑΣΟΚ σε αυτά τα θέματα είναι εγγύτερα σε αυτή του κ. Σαρκοζί".
Σχολιάζοντας τις θέσεις του Αντ. Σαμαρά για την ασφάλεια και τη μεταρρύθμιση του κράτους η ΔΗΜ.ΑΡ. υπογράμμισε ότι "ο κ. Σαμαράς ακολουθεί πιστά την ατζέντα του κ. Σαρκοζί περί νόμου και τάξης. Προβάλλει ένα υπερσυντηρητικό μοντέλο 'παίζοντας' με τον φόβο και την ανασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. αγωνίζεται για μια κλειστή και φοβική κοινωνία".
"Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. συμφώνησαν στο μνημόνιο λιτότητας χωρίς ανάπτυξη" τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., Φ. Κουβέλης, μιλώντας σε συγκέντρωση οικονομολόγων, ενώ υποστήριξε ότι "η ριζική αλλαγή των όρων της δημοσιονομικής προσαρμογής, η χρονική επιμήκυνσή της και η αναπτυξιακή ώθηση της οικονομίας, μέσα από την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και ενός νέου αναπτυξιακού πακέτου , είναι άκρως αναγκαία και πρέπει να διεκδικηθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...