Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Οι λαϊκές δυνάμεις που αντιστάθηκαν έχουν σήμερα το καθήκον να ηγηθούν ενός μεγάλου δημοκρατικού λαϊκού ρεύματος

Με αφορμή την μαύρη επέτειο της χούντας των συνταγματαρχών, από τη ΔΗΜΑΡ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Συμπληρώνονται σήμερα 45 χρόνια από τον μαύρο Απρίλη του 1967.
Οι συνταγματάρχες που αλυσόδεσαν την πατρίδα μας, που γέμισαν τα ξερονήσια και τις φυλακές με πατριώτες δημοκράτες και οδήγησαν την Κύπρο στην τραγωδία του Αττίλα, έρχονται σήμερα στο νου μας σαν εφιάλτες για να μας θυμίζουν το μέγα χρέος του λαϊκού μας κινήματος που δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση της ελευθερίας και της δημοκρατίας στον τόπο μας.
Η χώρα μας περνάει σήμερα δύσκολες ώρες. Η τεράστια οικονομική και κοινωνική κρίση που βαθαίνει κάθε μέρα και περισσότερο από τις αδιέξοδες πολιτικές των δυο πρωταγωνιστών των σημερινών αδιεξόδων, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θα αντιμετωπιστεί μέσα από την ορμητική παρέμβαση στο πολιτικό σκηνικό των δυνάμεων του αγώνα και της συνέπειας.
Οι λαϊκές δυνάμεις που αντιστάθηκαν στους συνταγματάρχες έχουν σήμερα το καθήκον να ηγηθούν ενός μεγάλου δημοκρατικού λαϊκού ρεύματος και να στηρίξουν την μόνη αισιόδοξη προοπτική για την χώρα, την παραμονή της δηλαδή στην ευρωζώνη και το ευρώ με την κοινωνία όρθια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...